JK Jadro Koper

The best sailing club in town

News

Ekipa JK Jadro 1 zmagovalka državnega prvenstva

Na Ekipnem državnem prvenstvu v razredu Optimist, ki je potekalo na Ptuju med 5. in 7. junijem 2020, je ekipa JK Jadro Koper 1 (Alja Petrič, Maj Petrič, Valentin Štravs, Tarin Pečar in Zala Vidmar) premagala vse nasprotnike in ponovila uspeh iz preteklega leta ter osvojila naslov državnega prvaka. JK Jadro 1 je bila že v predtekmovanju nepremagana, v polfinalnem nastopu se je srečala z ekipo Pirat Modri, po tej zmagi pa je sledila še zmaga v velikem finalu proti zmagovalcu repasaža JK Burja 1 (Končni rezultati)

Prvenstva se je udeležilo dvajajst ekip iz sedmih klubov, saj so tako naš klub, kot JK Burjo zastopale po tri ekipe, JK Pirat pa je bil udeležen z dvema.

Vse čestitke tudi ekipi JK Jadro Koper 2 (Liam Al DIlaimi, Pier Paparella, Anton Rejec in Brina Pečar), ki je bila z zmago v srebrni skupini odlična peta, in našim najmlajšim optimistom, JK Jadro Koper 3 (Lana Al Dialimi, Matija Slabe, Sara Ratoša in Lan Petrič), ki so zasedli osmo mesto  Čestitke tudi vsem ostalim tekmovalcem in organizatorjem.

JK Jadro 1 - državni prvaki 2020

Image 3 of 3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.