JK Jadro Koper

The best sailing club in town

Šola jadranja 2022

 

Jadralni klub Jadro Koper preko 60 let vzgaja jadralce in žanje velike uspehe v tekmovalnem jadranju. Tako načrtujemo tudi med letošnjimi poletnimi počitnicami več tečajev za mlade jadralce.

Šola jadranja je namenjena otrokom od 7. do 12. leta starosti, ki bi radi jadrali. Otroci se seznanijo z osnovami jadranja na jadrnicah tipa Optimist. Šola je namenjena tistim, ki si želijo preživeti počitnice nekoliko bolj morsko in tistim, ki se želijo priključiti naši stalni tekmovalni ekipi. Poleg jadranja pa JK Jadro nudi tudi varstvo pri kopanju in številne možnosti za igre v vodi, saj ima svoj del obale v centru Kopra. Pogoj je, da znajo otroci plavati.

Šolo vodijo usposobljeni trenerji. V vsakem terminu sme biti največ 15 tečajnikov, tako da se otrokom lahko posvetimo in zagotovimo njihovo varnost. Otroci prejmejo vse potrebno gradivo, opremljeno jadrnico tipa Optimist, rešilni jopič ter knjigo o šoli jadranja. Cena tečaja je 250 EUR.

Nekaj Utrinkov iz prejšnjih let…

 

Ceno tečaja se poravna na račun:

JK Jadro Koper, Kopališko nabrežje 3, 6000 Koper

ID za DDV: SI73926213

IBAN: SI56 1010 0003 4957 340, BIC: BAKOSI2X
BANKA INTESA SANPAOLO d.d.

V namen nakazila vpišite ŠOLA JADRANJA ter IME IN PRIIMEK OTROKA.

 


ZAČETNI TEČAJ:

  • Prvi termin od 27. junija do 8. julija 2022
  • Drugi termin od 11. do 22. julija 2022

Delo poteka vsak dan razen sobote in nedelje od 08:00 do 14:00. V dogovoru s starši bomo organizirali tudi popoldansko varstvo otrok (od 14.00 do 16.00) in topel obrok. Za vseh 10 dni je cena varstva 30 EUR pri minimalnem številu petih otrok. Topli obrok bo možen v sodelovanju z restavracijo Skipper. Cena obroka bomo sporočili v nasednjih tednih, gibala se pa bo med 5€ in 7€.

 

Več informacij dobite na:

Varovanje osebnih podatkov

Jamčimo, da bomo podatke, ki nam jih posredujete, uporabljali le v namene Jadralnega kluba Jadro Koper in da jih bomo brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu s slovensko zakonodajo. Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon.