JK Jadro Koper

The best sailing club in town

Šola jadranja

Jadralni klub Jadro Koper preko 60 let vzgaja jadralce in žanje velike uspehe v tekmovalnem jadranju. Tako načrtujemo tudi med letošnjimi poletnimi počitnicami več tečajev za mlade jadralce.

Šola jadranja je namenjena otrokom od 7. do 12. leta starosti, ki bi radi jadrali. Otroci se seznanijo z osnovami jadranja na jadrnicah tipa Optimist. Šola je namenjena tistim, ki si želijo preživeti počitnice nekoliko bolj morsko in tistim, ki se želijo priključiti naši stalni tekmovalni ekipi. Poleg jadranja pa JK Jadro nudi tudi varstvo pri kopanju in številne možnosti za igre v vodi, saj ima svoj del obale v centru Kopra. Pogoj je, da znajo otroci plavati.

Šolo vodijo usposobljeni trenerji. V vsakem terminu sme biti največ 15 tečajnikov, tako da se otrokom lahko posvetimo in zagotovimo njihovo varnost. Otroci prejmejo vse potrebno gradivo, opremljeno jadrnico tipa Optimist, rešilni jopič ter knjigo o šoli jadranja. Cena tečaja je 210 EUR.

Ceno tečaja se poravna na račun:

JK Jadro Koper, Kopališko nabrežje 3, 6000 Koper

ID za DDV: SI73926213

račun TRR. 10100-0034957340.

V namen nakazila vpišite ŠOLA JADRANJA ter IME IN PRIIMEK OTROKA.

 


ZAČETNI TEČAJ:

  • Prvi termin od 4. do 15. julija 2016,
  • Drugi termin od 18. do 29. julija 2016

Delo poteka vsak dan razen sobote in nedelje od 10:00 do 15:00.

 

NADALJEVALNI TEČAJ:

Predvidoma začetek avgusta 2016 (po dogovoru za jadralce z uspešno zaključeno začetno šolo jadranja).

 

Več informacij dobite na:

 

 


Prijava na poletno šolo jadranja za otroke:

 

[contact-form-7 id=”1026″ title=”Contact form 1″]


Varovanje osebnih podatkov

Jamčimo, da bomo podatke, ki nam jih posredujete, uporabljali le v namene Jadralnega kluba Jadro Koper in da jih bomo brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu s slovensko zakonodajo. Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon.